Nega obraza

V salonu uporabljamo profesionalno kozmetiko Dr. Spiller, Afrodita in Dermaceutic. Za doseganje optimalnih rezultatov je zelo pomembna nadaljnja nega doma, zato je ključno tudi svetovanje za nego kože na domu.

NEGA OBRAZA

Nega obraza je za zdravo in lepo kožo izredno pomembna. Z njo zaviramo staranje, koži povrnemo mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Spretne roke ter ustrezno izbrani izdelki lahko dajejo vidne rezultate.

Stres, pretirano izpostavljanje soncu, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje obremenjujejo našo kožo in povzročijo prezgodnje staranje. Imunski sistem kože in obnova kože sta zato počasnejša in slabša. Koža se v celoti obnovi v 28 dneh, zato je tudi nega kože priporočljiva enkrat mesečno.

V salonu uporabljamo profesionalno kozmetiko Dr. Spiller, Afrodita in Dermaceutic. Za doseganje optimalnih rezultatov je zelo pomembna nadaljnja nega doma, zato je ključno tudi svetovanje za nego kože na domu. Profesionalne preparate je ob predhodnem svetovanju možno kupiti v salonu.

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/12/nega-obraza-1000x665-1.jpg

Zavira staranje

Povrne mehkobo

Daje svežino in sijaj

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/10/logo-Bellis-rjav.png
Podjetje

Lepo vabljeni v Kozmetični salon Bellis.
Nestrpno se že veselim vašega obiska!

Social media

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis

Salon, kjer lepota dobi drugačen pomen. Nudimo vam široko paleto kozmetičnih storitev za mladostno razvajanje telesa in duha.

Naše storitve
Sledite nam

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si