Bellis
Heaven on earth

Salon, kjer lepota dobi drugačen pomen. Vedno sem strmela k temu, da zunanje lepote ni, v kolikor ni lepa naša notranjost. Čeprav delam v kozmetiki, kjer naj bi se poudarjalo lepoto, v našem salonu stremimo k temu, da uporabljamo čim manj nenaravnih izdelkov in postopkov. Svoje delo opravljam z veliko ljubezni in pozitivne energije, delo me resnično osrečuje in mi daje vedno nove izzive in priložnost za rast. Verjetno imam res srečo, da sem si izbrala sanjski poklic, ki ga neprestano nadgrajujem.

V našem salonu stranko obravnavamo holistično in se trudimo, da iščemo tudi vzroke za različne težave. Brez celostne obravnave dolgoročnih uspehov ni. Veliko damo tudi na svetovanje stranki. Naše vodilo je zadovoljna stranka in dolgoročni rezultati.

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/12/Anja-Boncelj-1.png
https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/12/darilni-boni-1a.jpg

Na kratko še o moji poslovni poti. Po zaključeni srednji kozmetični šoli sem nadaljevala s študijem na Visoki šoli za zdravstvo, kjer sem diplomirala iz zdravstvene nege. Po končanem študiju sem se zaposlila na SŠFKZ, kjer sem kar nekaj let poučevala praktični pouk. Leta 2012 pa je bila želja po samostojni poti prevelika in sem se odločila, da pustim cono udobja in se podam na nove poti. Odkar sem se podala na samostojno popotovanje, se stalno izobražujem na svoje področju in prav tako skrbim tudi za osebno rast. Vedno bolj me poti vodijo tudi v to, da vsa zbrana znanja predajam naprej, zato imam v salonu tudi svetovanja in občasno organiziram tudi delavnice »Bodi najboljša verzija sebe«. V letošnjem letu sem se vpisala še na študij naturopatije z željo, da bom strankam lahko ponudila še več.

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/10/logo-Bellis-rjav.png
Podjetje

Lepo vabljeni v Kozmetični salon Bellis.
Nestrpno se že veselim vašega obiska!

Social media

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis

Salon, kjer lepota dobi drugačen pomen. Nudimo vam široko paleto kozmetičnih storitev za mladostno razvajanje telesa in duha.

Naše storitve
Sledite nam

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si