Depilacija

V salonu uporabljamo profesionalno kozmetiko Dr. Spiller, Afrodita in Dermaceutic. Za doseganje optimalnih rezultatov je zelo pomembna nadaljnja nega doma, zato je ključno tudi svetovanje za nego kože na domu.

Depilacija

V našem salonu izvajamo depilacijo s toplim voskom v patronu z valjčkom in trakovi za depilacijo nog. Za depilacijo občutljivih predelov – brčic, obraza, podpazduh, bikini in brazilsko depilacijo uporabljamo topli vosek s spatulo in trakom.

Depilacija je nekoliko boleč postopek v primerjavi z britjem in depilacijsko kremo, vendar se koža sčasoma privadi. Dlake so z vsako depilacijo mehkejše, tanjše, svetlejše. Ker se dlaka odstrani s korenino, se lasni mešiček poškoduje, zato tudi posledično počasnejša rast dlak, ki postanejo manj močne.

V salonu izvajamo tudi brazilsko depilacijo. Največja prednost brazilske oziroma intimne depilacije je higiena ter manj močne dlake.

beautiful woman is touching her perfect shaved legs

Upočasni rast dlak

Mehkejše, tanjše dlake

Gladka koža

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/10/logo-Bellis-rjav.png
Podjetje

Lepo vabljeni v Kozmetični salon Bellis.
Nestrpno se že veselim vašega obiska!

Social media

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis

Salon, kjer lepota dobi drugačen pomen. Nudimo vam široko paleto kozmetičnih storitev za mladostno razvajanje telesa in duha.

Naše storitve
Sledite nam

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si