Maderoterapija

Maderoterapija je učinkovita metoda preoblikovanja telesa, ki se izvaja z lesenimi anatomsko oblikovanimi pripomočki in oljem.

Maderoterapija

Maderoterapija je že stoletja poznana v orientalskih državah, izvira pa iz Kolumbije. Maderoterapija je učinkovita metoda preoblikovanja telesa, ki se izvaja z lesenimi anatomsko oblikovanimi pripomočki in oljem. Leseni  valjčki omogočajo intenziven pritisk na mišice in celulit ter omogočajo povečano izločanje maščob iz maščobnih celic skupaj z drugimi toksini iz telesa preko limfnega sistema. Maderoterapija spodbuja krvni in limfni obtok, pospeši metabolizem in poveča mikrocirkulacijo. Rezultat maderoterapije je bolj napeta koža, zmanjšan videz celulita in zmanjšan obseg tretiranih predelov. Učinki so dolgotrajni, za optimalne rezultate pa je priporočenih vsaj deset obiskov maderoterapije v razmaku dveh do treh dni, potem pa lahko sledi vzdrževanje, kjer je dovolj obisk maderoterapije enkrat tedensko ali enkrat na dva tedna. Maderoterapija je med samim tretmajem prijetna in neboleča, moč pa se stopnjuje tekom terminov, saj se tkivo postopoma učvrščuje.

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/12/maderoterapija-1000x665-1.jpg

Napeta koža

Zmanjšan videz celulita

Zmanjšan obseg tretiranih predelov

https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/10/logo-Bellis-rjav.png
Podjetje

Lepo vabljeni v Kozmetični salon Bellis.
Nestrpno se že veselim vašega obiska!

Social media

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis

Salon, kjer lepota dobi drugačen pomen. Nudimo vam široko paleto kozmetičnih storitev za mladostno razvajanje telesa in duha.

Naše storitve
Sledite nam

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si