Masaža

Masaža je eden najlažjih načinov za pridobivanje in ohranjanje trdnega zdravja. Z dotikom kot izraznim sredstvom je neposredna, zato je z njeno pomočjo zelo lahko ustvariti zaupen odnos med terapevtom in klientom.

MASAŽA

Je oblika sistematičnega dotikanja, ki pomeni nekaj prvinskega in naravnega.

Koristi predvsem mišičnemu sistemu, izboljšuje prekrvitev mišic in njihovo mobilnost. Preveč napete mišice se z učinkom masaže sprostijo, ohlapne mišice brez tonusa pa se napnejo.

Masaža

Masaža ima kot zdravilna terapija dolgo tradicijo, saj jo mnoge kulture že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in lajšanje številnih bolezni. Po dognanjih tradicionalne kitajske medicine ima masaža kot oblika terapije vpliv domala na vse organske sisteme na telesu. Še zlasti močan je ta vpliv na kožo, vezivna tkiva, mišični sistem, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem, limfni sistem in prebavila. Izboljšuje in pospešuje regeneracijo tkiv, mehča otrdline in zlepljena tkiva, povečuje gibljivost sklepov, zvišuje prag bolečine in ima druge pomembne učinke.

Poleg fizičnih učinkov ima masaža številne blagodejne učinke na psiho človeka, saj zmanjšuje stres in izboljšuje duševno počutje, poleg tega pa ugodno deluje na čustveno stabilnost ljudi.

Stres

Masaža zmanjšuje stres.

Lagodnost

Masaža izboljšuje duševno počutje.

Stabilnost

Ugodno deluje na čustveno stabilnost ljudi.
KLASIČNA MASAŽA TELESA
Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva.
Glede na dinamiko življenja in stresen način življenja je poudarek predvsem na blagodejnem učinku na psiho človeka.
Uporaba različnih masažnih olj po vaši izbiri poskrbi še za omamljanje s prijetnimi vonjavami.
KLASIČNA MASAŽA HRBTA
Sedeče delo, nepravilna drža in dolge vožnje v avtomobilu povzročajo bolečine v hrbtu. Masaža hrbta pomaga sprostiti napete vratne mišice in lajša bolečine v hrbtenici. Zelo ugodno vpliva tudi na psihofizično počutje.
MASAŽA Z VROČIMI KAMNI
Predstavljajte si, da ležite v lepem prostoru, kjer je toplo, poslušate sproščujočo glasbo, omamljajo vas prijetne dišave, oči imate zaprte in nekdo na vas polaga tople kamne. Res prijeten občutek!
Masaža s kamni predstavlja edinstveno povezavo z naravo. Je podobna klasični masaži s to razliko, da terapevt poleg rok uporablja tudi tople kamne. Topel in naoljen kamen po telesu ustvarja občutek sproščenosti, pri čemer hkrati segrevamo sklepe in mišice, pospešuje obtok in odplavlja strupe iz telesa. Masaža predstavlja edinstveno povezavo z naravo.
Izzove občutek globoke sproščenosti in sprošča stres. Priznana je njena blagodejnost pri lajšanju določenih zdravstvenih težav, kot so napetost in otrdelost mišic, slaba cirkulacija, revmatska stanja, bolečine v hrbtu, nespečnost, depresija in druga stanja, za katera je indicirana toplota.
ANTICELULITNA MASAŽA
Anticelulitna masaža je v kombinaciji s kremo proti celulitu pomemben del anticelulitne nege. Že s samo masažo izboljšamo prekrvavitev in pospešimo limfni pretok, če pa je masaža tudi prijetna, se zmanjša izločanje stresnega hormona, ki je pogosto eden od povzročiteljev nastanka celulita. Z anticelulitnimi pripravki okrepimo proces razgrajevanja maščob ter odvajanje vode in toksinov.
https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2018/12/masaza-vorci-kamni-1000x500-1.jpg
https://salon-bellis.si/wp-content/uploads/2021/10/logo-Bellis-rjav.png
Podjetje

Lepo vabljeni v Kozmetični salon Bellis.
Nestrpno se že veselim vašega obiska!

Social media

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis

Salon, kjer lepota dobi drugačen pomen. Nudimo vam široko paleto kozmetičnih storitev za mladostno razvajanje telesa in duha.

Naše storitve
Sledite nam

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na naših družabnih omrežjih.

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si

Salon Bellis 2022 @ Produkcija www.atmarketing.si